Salată De Sushi Cu Somon Afumat

Salată De Sushi Cu Somon Afumat
Salata de Sushi cu somon afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 384 calorii, 18g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână muguri de ridiche, caviar tobiko, ghimbir murat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul sushi, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Somon Afumat-Salată De Sushi Cu Avocado, Sushi De Somon Afumat, și Somon afumat și sushi cu avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți un bol de 1 până la 2 căni cu apă rece și împachetați ușor 1/4 din salata de orez sushi în el. Inversați pe o farfurie. Repetați pentru a forma porțiunile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SushiOrez Sushi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Tăiați foile nori în sferturi. Umeziți avocado feliat cu oțet de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
NoriNori
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
3
Presărați salate de orez sushi în mod egal cu bonito ras. Alături de fiecare, aranjați 1/4 din nori, avocado, somon, ghimbir murat și varză de ridiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Varza De RidicheVarza De Ridiche
Orez SushiOrez Sushi
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
NoriNori
4
Presărați porții cu caviar tobiko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
5
Pentru a mânca ca sushi, puneți o parte din fiecare ingredient pe o bucată de nori și adăugați maioneză chili după gust; pliați nori peste umplutură. Sau mâncați ca o salată cu un cuțit și furculiță, adăugând maioneză de chili la gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
NoriNori
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista