Salată de Succotash de porumb la grătar și Edamame

Salata de porumb la grătar și Edamame Succotash ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 127 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți urechi porumb, edamame, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Porumb Și Edamame Succotash, Porumb Cu Ierburi Și Edamame Succotash, și Salată De Porumb Și Edamame La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Așezați porumb, ceapă, ardei gras roșu și ardei jalapeno pe o foaie de copt.
Stropiți legumele cu 2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper. Frecați pentru a acoperi uniform.
Transferați legumele la grătar și gătiți, rotind de mai multe ori, până când legumele sunt fragede și apar urme întunecate, 10 până la 15 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Aduceți o oală cu apă la fierbere; gătiți edamame în apa clocotită până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Bateți 1 lingură de ulei de măsline și oțet împreună într-un castron.
Tăiați ardeiul gras roșu, ardeiul jalapeno și ceapa.
Tăiați porumbul de pe știulet.
Combinați legumele într-un vas de servit; adăugați edamame. Aruncați legume și edamame cu amestec de ulei-oțet. Condimentează cu sare, piper și busuioc.