Salată de sparanghel, mazăre, fasole și fenicul

Salată de sparanghel, mazăre, fasole și fenicul
Salata de sparanghel, mazăre, fasole și fenicul este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 203 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fenicul cu bulb, sare de mare, sare de mare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Risotto verde de primăvară cu mazăre, sparanghel și fenicul, Fasole Neagră, Mazăre Și Sparanghel, și Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie.

Instrucțiuni

1
Pentru pansamentul cremos de lămâie-arpagic: în borcan, combinați sucul de lămâie și sarea. Acoperiți cu capacul și agitați pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați smântâna, arpagicul și coaja de lămâie. Se agită pentru a se amesteca. Gust pentru condimente. Pansamentul poate fi folosit imediat. (Păstrați pansamentul la frigider până la 1 săptămână. Agitați pentru a amesteca din nou înainte de utilizare.) Dar se va coagula? Având în vedere circumstanțele potrivite, cum ar fi adăugarea de acizi sau căldură, orice produs din lapte sau smântână se va coagula (adică proteina de caș se coagulează și formează aglomerări). Cu cât conținutul de grăsime din lapte sau smântână este mai mare, cu atât va rezista mai mult la coagulare. Folosesc o cremă ușoară cu un conținut de grăsime de 12%, la fel ca ceea ce se mai numește și jumătate și nu am avut niciodată o problemă cu coagularea atunci când adaug suc de lămâie în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
3
Pentru salată: pregătiți 4 boluri mari cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Tăiați sparanghelul, aruncând capetele lemnoase. Tăiați vârfurile de licitație pe diagonală la aproximativ 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Tăiați tulpinile rămase pe diagonală în bucăți de 3 inci.
6
Umpleți vasul pentru paste cu 3 litri de apă și aduceți-l la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați sarea grosieră și bucățile de tulpină de sparanghel. Blanch, neacoperit, timp de 1 minut. Apoi adăugați vârfurile (care se vor găti mai repede) și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 3 minute. (Timpul de gătit va varia în funcție de mărimea și sensibilitatea sparanghelului.) Scoateți imediat strecurătoarea din apă, lăsând apa să se scurgă din sparanghel și rezervând apa de gătit. Scufundați sparanghelul într-un castron cu apă cu gheață, astfel încât să se răcească cât mai repede posibil și să-și păstreze claritatea și culoarea verde strălucitor. (Sparanghelul se va răci în 1 până la 2 minute. Dacă le lăsați mai mult, acestea vor deveni umede și vor pierde crocanța și aroma.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Scurgeți sparanghelul și înfășurați-le într-un prosop gros de bucătărie pentru a se usca. (Nu le gătiți în avans sau își vor pierde crocanța.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
9
Aduceți apa înapoi la fierbere, adăugați fasolea verde și blanch, neacoperită, până când este foarte fragedă, aproximativ 4 minute. (Timpul de gătit va varia în funcție de mărimea boabelor.) Scurgeți imediat fasolea (rezervând din nou apa de gătit) și scufundați-le în al doilea vas cu apă cu gheață, astfel încât să se răcească cât mai repede posibil și să-și păstreze crocanța și culoarea verde strălucitor. (Fasolea se va răci în 1 până la 2 minute. După aceea, se vor înmuia și vor începe să-și piardă claritatea și aroma.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Transferați fasolea într-o strecurătoare, scurgeți-o și înfășurați-o într-un prosop gros pentru a se usca. (Fasolea poate fi gătită cu până la 2 ore înainte. Păstrați-le învelite în prosop și țineți-le la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
11
Aduceți 1 litru de apă la foc mic în fundul unui abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Așezați mazărea pe raftul cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
13
Așezați raftul peste apa care fierbe, acoperiți și aburiți doar până când mazărea este gătită al dente, 1 până la 2 minute. Scurgeți imediat mazărea și scufundați-le într-un alt vas cu apă cu gheață, astfel încât să se răcească cât mai repede posibil și să-și păstreze claritatea și culoarea verde strălucitor. (Mazărea se va răci în 1 până la 2 minute. Dacă le lăsați mai mult, acestea vor deveni umede și vor începe să-și piardă crocanța și aroma.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Scurgeți mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
15
Cu mandolina sau cuțitul bucătarului, tăiați feniculul în felii foarte subțiri, aruncându-le în ultimul bol cu apă cu gheață pentru a le zdrobi timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
16
La timpul de servire, scurgeți feniculul, combinați toate legumele într-un castron mare și aruncați cu suficient pansament pentru a le acoperi ușor și uniform. Gust pentru condimente. Aranjați pe 4 farfurii mari. Se condimentează cu piper și se servește. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista