Salată De Sparanghel La Grătar

Salata de sparanghel la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 112 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 58 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, frunze de spanac, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Salată de ton ars cu Herbes de Provence, cartofi Fingerling la grătar, sare afumată Hickory și salată de sparanghel ras, Salată de sparanghel și Asiago la grătar, și Salată de sparanghel la grătar cu Haloumi.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar pentru căldură scăzută.
Combinați sucul de lămâie și uleiul de măsline pe o farfurie.
Așezați sparanghelul pe farfurie și rotiți-l pentru a acoperi.
Grătați sparanghelul timp de aproximativ 5 minute, întorcându-vă cel puțin o dată și periați cu amestecul de ulei de măsline.
Scoateți din grătar și așezați-l înapoi pe farfurie cu uleiul.
Într-un castron mare, combinați spanacul, parmezanul și migdalele tăiate.
Tăiați sparanghelul în bucăți de mărimea mușcăturii și adăugați la salată împreună cu sucul de lămâie și uleiul de pe farfurie. Aruncați pentru a amesteca, apoi serviți.