Salată De Sparanghel De Primăvară
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de sparanghel de primăvară ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 145 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, zahăr, ulei de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Salată De Roșii De Sparanghel De Primăvară, Salată de salată de primăvară cu sparanghel prăjit, și Salată De Sparanghel De Primăvară Și Snap Pea Penne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțetul de orez, oțetul de vin roșu, sosul de soia, zahărul și muștarul.
Stropiți în uleiul de arahide și uleiul de susan în timp ce bateți energic pentru a emulsiona. Pune deoparte.
Aduceți la fierbere o oală cu apă ușor sărată.
Adăugați sparanghelul în apă și gătiți 3 până la 5 minute până când este fraged, dar totuși în mare parte ferm.
Îndepărtați și clătiți sub apă rece pentru a nu mai găti.
Așezați sparanghelul într-un castron mare și stropiți pansamentul peste sparanghel. Aruncați până când este acoperit uniform.
Se presară cu semințe de susan pentru a servi.