Salată De Sparanghel Cu Ierburi
Salata de sparanghel Herbed necesită în jur 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 103 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 1,98 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de zahăr, salată verde ruptă, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 44%. Rețete similare includ Sparanghel Cu Ierburi, Sparanghel Cu Ierburi, și Sparanghel Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 1/2 înăuntru. de apă la fierbere.
Adăugați sparanghel; acoperiți și fierbeți timp de 3 minute.
Scurgeți și puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Așezați într-un castron mare.
Într-un castron mic, bateți uleiul, sucul de lămâie, zahărul, sarea, oregano, tarhonul, piperul și usturoiul.
Se toarnă peste sparanghel; se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore.
Așezați salata verde pe un platou de servire. Cu o lingură cu fante, aranjați sparanghelul peste verdeață.
Se ornează cu felii de ou.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Maison Noir Knock on Wood Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile de pe dealuri din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de coasta de aur a grand crus din Burgundia. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și rău, cu parfum de pepene galben și pere, navigând valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe stelare racy la final.