Salată De Spanac Parmezan-Bacon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de spanac parmezan-slănină. Această rețetă face 15 porții cu 89 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Dacă aveți la îndemână parmezan, pansament toscan, spanac rupt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Paste cu Bacon și spanac cu parmezan, Gratin de Bacon, parmezan și spanac, și Mini Quiches cu spanac, slănină și parmezan: Perfect pentru Brunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o cratita mica pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din cratiță, rezervând 1 lingură. picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie. Se amestecă pansamentul în picături rezervate.
Aruncați spanacul cu slănină și roșii într-un castron mare.
Adăugați amestecul de pansament și brânza; se amestecă ușor.