Salata de spanac s-ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.41 pe portie. O porție conține 286 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare de țelină, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 55%. Rețete similare sunt Salată Grecească De Spanac În Mini Cupa Phyllo Salată De Spanac Grec În Mi, Salata de spanac – o poftă de mâncare picant la salata de spanac de modă veche, și Spanac Ohitashi (salată japoneză de spanac cu fulgi de Bonito).
Instrucțiuni
1
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți complet cu apă rece. Aduceți apa la fierbere. Acoperiți, scoateți de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
2
Se scoate din apă fierbinte, se răcește, se curăță și se toacă.
3
Într-o cratiță mică, combinați ceapa tăiată cubulețe, zahărul, piperul negru, sarea de țelină, muștarul, uleiul vegetal și oțetul.
4
Bateți la foc mare până când toate ingredientele sunt bine amestecate și ceapa este translucidă.
5
Se ia de pe foc și se dă la frigider până se răcește.
6
Într-un castron mare, combinați ouăle, spanacul, aisbergul, slănina, crutoanele și inelele de ceapă. Aruncați împreună.
7
Se toarnă pansament peste salată și se aruncă pentru a acoperi uniform.