Salată De Spanac De Sfeclă Prăjită Și Mei
Salata de spanac de sfeclă prăjită și mei este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână oțet de șampanie, apă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Spanac Și Sfeclă Prăjită, Salată de sfeclă prăjită cu ierburi și spanac, și Salată de sfeclă prăjită, nucă și spanac pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Spălați și cubați sfecla, aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline și un vârf de sare. Aleg să nu curăț sfecla, dar poți dacă pielea de sfeclă nu este treaba ta. Prăjiți până când sfecla este fragedă, 20-25 de minute.Clătiți 1/2 cană de mei și combinați 1 1/2 căni de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Gatiti pana cand apa este absorbita, 15-20 minutes.To asamblați salata, bateți împreună ulei de măsline, oțet, ierburi și miere. Aruncați cu sfeclă prăjită, mei și spanac.