Salata de spanac cu vinaigretă portocalie necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.42 pe portie. Această garnitură are 323 calorii, 3G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 87 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare, suc de portocale, spanac pre-spălat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Salată De Spanac Cu Vinaigretă Portocalie, Salată de spanac cu vinetă portocalie, și Salată De Spanac Cu Vinetă Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați feliile de prosciutto pe o foaie de copt și coaceți până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Lasă să se răcească. Zdrobiți feliile de prosciutto într-un recipient și păstrați-le la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
5
Într-un blender, combinați coaja de portocală, sucul de portocale, oțetul balsamic, mierea, usturoiul, sarea și piperul. Se amestecă până se omogenizează. Cu blenderul în funcțiune, adăugați uleiul de măsline într-un flux constant până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Ulei De Măsline
Usturoi
Piper
Miere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se transferă într-un recipient și se păstrează la frigider.
7
Pentru a servi, puneți spanacul într-un castron mare. Aruncați cu suficientă vinetă pentru a acoperi spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se presară cu prosciutto crocant, se aruncă din nou și se servește.