Salată de spanac cu Prosciutto, Portobellos și fondue de brânză
Salata de spanac cu Prosciutto, Portobellos și fondue de brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 428 calorii, 9g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, căței de usturoi, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Portobellos Umplute Cu Brânză Și Spanac, Salată de spanac cu prosciutto crocant și crutoane de mămăligă cu brânză-ierburi, și Fondue cu ciuperci de spanac și brânză de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar. Înveliți capacele de ciuperci cu 3 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți ciupercile, până se rumenesc profund și crocante, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
2
Transferați într-un vas mare de mică adâncime pentru a se răci.
3
Tăiați capacele în jumătate, apoi tăiați-le subțire în cruce; reveniți la vas.
4
Grătiți ardeii până se carbonizează peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Se transferă într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la abur timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Îndepărtați cojile, semințele și tulpinile carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Tăiați ardeii în fâșii de 1/2 inch, îndepărtând coastele și adăugați la ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
(mequite, Hickory Sau Arin)
8
Într-un castron, combinați restul de 3/4 cană de ulei de măsline cu oțetul, 3 căței de usturoi, cimbru, busuioc și 2 lingurițe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă toată, cu excepția a 1/4 cană de marinată peste ciuperci și ardei și se condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
10
Se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 1 până la 3 ore.
11
Scurgeți înainte de utilizare.
12
Într-o cratiță mică, fierbeți vinul cu restul de 1 cățel de usturoi până se reduce la 2 linguri, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Adăugați smântâna și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
14
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați brânza mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Bateți la foc moderat până când fondue este netedă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
16
Într-un castron mare, aruncați spanacul cu 1/4 cană rezervată de marinată și movilă pe farfurii. Aranjați ciupercile, ardeii și prosciutto alături. Se acoperă cu Fontina feliată. Reîncălziți scurt fondue, amestecând constant până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Brânză Fontina
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Stropiți spanacul cu fondue și serviți salata deodată.