Salată de spanac cu pansament cald Balsamic de nucă
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Salata de spanac cu pansament cald Balsamic de nuc ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 107 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 25. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic heinz, nuci de plantat, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de spanac cu struguri prăjiți și pansament Balsamic cald, Cotlet Balsamic de pui peste salată de spanac cu ciuperci, slănină și sos cald de șalotă, și Salată Cu Prosciutto Și Pansament Balsamic Cald.
Instrucțiuni
Aruncați spanacul cu ciuperci, brânză și ceapă într-un castron mare; pus deoparte.
Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu pana la crocanta dorita, intorcand frecvent.
Scoateți slănina din tigaie; rezervați 2 linguri. din picăturile din tigaie.
Așezați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați nuci la picăturile rezervate în tigaie. Gatiti 1 pana la 2 min. sau până se prăjește ușor, amestecând ocazional. Se amestecă oțet, ulei, sare și piper. Gatiti 30 sec. sau până se încălzește.
Se toarnă pansament fierbinte peste salată; aruncați pentru a acoperi. Sus cu ouă. Crumble bacon; se presara peste salata.