Salată de spanac cu Kasha și fasole neagră
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de spanac cu Kashan și fasole neagră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 207 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână 3/4 cană de pansament italian Kraft zesty, kasha, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de spanac cu Kashan și fasole neagră, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Kasha Varnishkes (Kashan și arcuri).
Instrucțiuni
Se amestecă albușul de ou și kasha până se amestecă.
Încălziți tigaia antiaderentă medie grea la foc mediu.
Adăugați amestecul kasha; gatiti si amestecati 3 min. sau până când amestecul este gătit uscat și boabele de kasha s-au separat. Se amestecă în apă; se aduce la fierbere. Capac; se fierbe la foc mediu-mic 10 min. sau până când apa este absorbită și kasha este fragedă.
Spoon kasha în castron mediu.
Adăugați fasolea și ceapa; se amestecă ușor.
Acoperiți platoul cu spanac; se acoperă cu amestec de kasha, brânză și ardei.