Salată de spanac cu dressing de avocado

Salată de spanac cu dressing de avocado
Salată de spanac cu dressing de avocado ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 135 de calorii , 9 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,76 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Această rețetă de la Taste of Home necesită avocado, ceapă, ciuperci și șuncă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Cu un scor de 88% , acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de spanac cu sos de avocado-ranch , Salată de spanac de caise cu sos de busuioc de avocado și Salată de pui spanac cu dressing de avocado și coriandru .

Instrucțiuni

1
Aranjați spanacul, șunca, roșiile, ciupercile și castraveții în boluri individuale de salată. În recipientul blenderului sau robotului de bucătărie, piure de avocado, suc de lămâie, iaurt, ceapă, zahăr și sare; se stropesc peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Columbia Winery Chardonnay. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Columbia Winery Chardonnay
Columbia Winery Chardonnay
Columbia Chardonnay oferă arome strălucitoare de pere, mere și note de fructe tropicale care se extind până la palat. O aciditate echilibrată și notele dulci de stejar de vanilie integrate creează un Chardonnay elegant, care este distinct nord-vest.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate87
Revista