Salata de spanac cu ciuperci și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 243 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de spanac pentru copii, sare și piper, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 33 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de sos de slănină acoperit cu un ou fiert tare, Salată caldă de spanac cu slănină, ciuperci și ouă fierte tari, și Cotlet Balsamic de pui peste salată de spanac cu ciuperci, slănină și pansament cald.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, gătiți slănina până când este crocantă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă să se răcească, apoi se sfărâmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Tăiați ciupercile în fâșii și aruncați ușor cu ulei de măsline, sare, piper, cimbru și rozmarin. Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile, amestecand des, pana cand se inmoaie si apa s-a scurs, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din tigaie într-un bol și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți împreună oțet, muștar, sare și piper. Stropiți încet în ulei de măsline, amestecând constant. Într-un bol mare de salată, aruncați ușor spanacul, ceapa și ciupercile cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Presărați slănină deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită