Nevoie de o felul principal pescatarian? Salata Caesar cu spanac ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,07 USD pe porție. O porție conține 428 calorii, 21g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de hamsie, sare și piper, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de paste cu spanac și Cezar, Salată de spanac și slănină cu pansament Caesar, și Salată Bistro cu spanac-pansament Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați oul și gătiți timp de 5 minute, până la fiert moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Scoateți oul cu o lingură cu fante și spargeți-l într-un blender, folosind o lingură mică pentru a scoate tot gălbenușul de ou și albușul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați hamsiile, sucul de lămâie, cățelul de usturoi întreg și muștarul și amestecați până se omogenizează. Cu mașina pornită, adăugați 1/4 cană plus 2 linguri de ulei de măsline într-un jet subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Adăugați două treimi din parmezanul ras fin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Într-un castron mare, aruncați cuburile de baghetă cu restul de 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați restul de parmezan ras fin împreună cu ardeiul și usturoiul tocat și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
9
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt cu margini și prăjiți timp de aproximativ 8 minute, până când sunt crocante și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Lasă să se răcească ușor.
11
În același castron mare, aruncați spanacul cu pansamentul, crutoanele și parmezanul mărunțit; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Crutoane
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat