Salată de somon și sparanghel

Salată de somon și sparanghel
Salata de somon și sparanghel este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,13 USD pe porție. O porție conține 380 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ouă fierte, file de somon, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Salată De Sparanghel Cu Ou De Somon, Salată rece de sparanghel și somon, și Salată de somon și sparanghel la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de pansament din arțar-Dijon cu un tel de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Tăiați somonul transversal în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
4
Periați somonul cu 1 lingură de pansament. Într-un castron mare, aruncați sparanghelul și 1 lingură de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați sparanghelul în coșul de grătar (grătarul "wok").
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Când grătarul este încălzit, așezați sparanghelul și somonul, cu pielea în jos, pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii; acoperiți grătarul. Gătiți sparanghelul 7 până la 10 minute și somonul 10 până la 15 minute, agitând coșul de grătar sau întorcând sparanghelul ocazional, până când sparanghelul este crocant-fraged și fulgii de somon ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Glisați turnatorul de clătite între somon și piele pentru a îndepărta fiecare bucată de pe piele. Pe 4 plăci, împărțiți verdele de salată, morcovii și ouăle. Se acoperă cu somon și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
SparanghelSparanghel
MorcovMorcov
SomonSomon
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
9
Se servește cu pansamentul rămas.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Revista