Salată de somon ușor braconată se înfășoară cu un sos de scufundare cu caise
Lumina Braconat salata de somon împachetări cu un sos de caise scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,68 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 284 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați răspândirea caisei, mazărea de zăpadă, mărarul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Salata de creveți se înfășoară cu sos de arahide, Salata Asiatică De Curcan Se Înfășoară Cu Sos De Scufundare, și Mușcături De Somon Cu Crustă De Nucă Cu Sos De Scufundare Cu Ghimbir De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.Începeți prin a încălzi o tigaie adâncă peste mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați lichid de braconaj, suc de portocale și bulion de legume împreună cu coaja și sucul unei tei, boabe de piper, mentă și mărar. Acoperiți și lăsați să fiarbă cel puțin 5 minutes.In între timp, condimentează-ți bine somonul sălbatic cu sare de mare și piper proaspăt crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
Ardei Crăpat
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Mărar
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Așezați pielea de pește cu fața în jos în lichidul de braconaj, acoperiți și lăsați să fiarbă timp de aproximativ 12 minute (ar putea fi mai lung în funcție de grosimea peștelui).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Încălziți o cratiță mică la foc mediu și adăugați toate ingredientele sosului de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Lăsați ingredientele să se topească împreună să se combine (ar trebui să dureze aproximativ 2-3 minute).
6
Se toarnă într-un castron pentru scufundare.Odată ce scoateți somonul din lichidul de braconaj, îl puteți pune pe o farfurie și îl puteți servi în stil familial sau îl puteți împărți în porții individuale.Cum să-l mănânci?! Luați ceașca de salată și adăugați o bucată de somon și puțin din orice topping care v-ar putea plăcea, stropiți cu sosul de caise și pliați salata în jurul toppingurilor ca un burrito și săpați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.