Salată De Somon La Grătar

Salată De Somon La Grătar
Salata de somon la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.47 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 392 calorii, 45g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați capere, piper măcinat, file de somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Tofu Cu Banane De Ciocolată / Desert ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpat cu legume la grătar, Somon la grătar cu salată de citrice-fenicul și Escarole la grătar, și Salată De Somon La Grătar.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate97
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista