Salată De Somon Afumat Și Nasturel Cu Ceapă Roșie-Vinaigretă De Caper
Salată de somon afumat și Nasturel cu ceapă roșie-Vinaigreta Caper este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 155 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Salată de somon afumat cu vinetă de Caper, Salată de spanac cu somon afumat, crutoane de covrigi totul și vinaigretă cu capere de lămâie, și Clătită crocantă de cartofi cu somon afumat și vinetă cu Caper de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați sucul de lămâie, oțetul, muștarul și un vârf mare de sare și piper după gust într-o cană de măsurare Pyrex de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
2
Adăugați capere și ceapă; aruncați pentru a acoperi. Adăugați încet ulei, împingând ceapa deoparte și bătând cu un tel mic sau furculiță pentru a forma un pansament gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Amestecați năsturelul și jumătate de somon într-un castron mare. Când este gata de servit, turnați pansament peste năsturel și somon; aruncați pentru a acoperi. Aranjați pe farfurii de salată, garnisind fiecare cu somonul afumat rămas.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.