Salată de soia și morcovi

Salată de soia și morcovi
Salata de soia și morcov ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 191 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de morcov, ghimbir, ulei de susan asiatic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Edamame (Soia) Și Salată De Porumb, Dosa De Soia: Dosa Sănătoasă Din Semințe De In De Soia, și Salată de cuscus, cartofi dulci și soia neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați oțetul de orez, zahărul, ghimbirul și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Ulei De SusanUlei De Susan
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați soia și morcovul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoiaSoia
MorcovMorcov
3
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista