Salată de sfeclă și mere
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata de sfeclă și mere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 30 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, sfeclă, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Sănătos și delicios: salată mărunțită de sfeclă, măr și coacăz cu vinetă de mere, Salată de mere și sfeclă, și Salată de sfeclă și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un vas de copt, stropiți ușor sfecla și cimbrul cu ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu folie și prăjiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 1 oră și 45 de minute.
Se lasă să se răcească, apoi se curăță sfecla și se taie în zaruri de 3/4 inci.
Într-un castron mare, amestecați oțetul cu muștarul.
Se amestecă restul de 1/2 cană de ulei până se emulsionează.
Adăugați hreanul și condimentați cu sare și piper; aruncați cu sfecla și fisticul.
Transferați sfecla într-un platou, acoperiți cu mărul și serviți.