Salată de sfeclă și citrice cu vinetă de nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă și citrice cu vinaigretă de nuci de pin. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 417 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 450 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți nectar de agave, frunze de rucola, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată de Avocado și sfeclă cu vinetă de citrice, Salată de sfeclă prăjită cu vinetă de citrice, și Salată de sfeclă prăjită și rucola cu vinegretă de citrice.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. pliați două pătrate de 12 pe 18 inci de folie de aluminiu rezistentă în jumătate încrucișată. Strângeți marginile din stânga și din dreapta pentru a forma o etanșare strânsă (lăsați partea superioară deschisă). Aruncați sfecla cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Împărțiți uniform între ambele pungi de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Adăugați 2 crenguțe rozmarin sau cimbru în fiecare pungă, apoi sertizați bine partea superioară a pungii pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Așezați pungile pe o foaie de copt cu margini și puneți-le în cuptor. Gatiti pana cand sfecla este complet frageda si un tester de tort sau o scobitoare introdusa intr-o sfecla prin punga de folie nu prezinta rezistenta, aproximativ 1 ora. Deschideți pungile și lăsați sfecla să se răcească timp de 30 de minute. Curățați sub apă curentă rece (pielea ar trebui să alunece imediat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Gumă De Mestecat Mentă
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Tăiați sfecla în bucăți aspre de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
5
Combinați oțetul, nectarul de agave, jumătate de nuci de pin și șalotă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Șoptind constant, stropiți încet în restul de 4 linguri de ulei de măsline urmat de ulei de nucă. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De Nuc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Aruncați sfecla cu jumătate de pansament într-un castron mare, apoi transferați pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați frunze de grapefruit, portocală și rucola în castron împreună cu încă 1 lingură de pansament. Aruncați și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De Pui La Rotisor
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Transferați pe farfuria de servire cu sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
10
Stropiți pansamentul rămas în jurul sfeclei, presărați cu nuci de pin rămase, acoperiți cu coajă de portocală și serviți.