Salată de sfeclă roșie cu fistic
Salata de sfeclă roșie și roșie cu fistic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 245 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de fistic, măcriș, brioșă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pesto de fistic de măcriș cu somon ars, Salată De Sfeclă Prăjită Și Fistic, și Salată de sfeclă de fasole verde și fistic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți sfecla într-un vas de copt.
Adăugați 1/2 cană de apă și acoperiți cu folie. Prăjiți 1 1/2 ore până se înmoaie.
Se lasă să se răcească, apoi se curăță sfecla și se taie în pene și felii.
Transferați într-un castron.
Între timp, întindeți cuburile de brioșă pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 8 minute, până când cuburile sunt aurii.
Într-un blender, combinați fisticul cu 3/4 cană de apă și amestecați la viteză mare timp de 1 minut. Se strecoară sosul într-un castron mic și se dă la frigider până se răcește. (Se va îngroșa ușor pe măsură ce se răcește.) Condimentează sosul cu sare și piper.
Într-un castron mic, bateți uleiul de măsline cu uleiul de fistic și oțetul balsamic. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați 3 linguri de vinetă cu sfecla. Puneți sosul de fistic pe farfurii. Movilă sfecla în centru și deasupra cu măcrișul.
Stropiți restul de vinaigretă de jur împrejur și garnisiți cu crutoanele brioche.