Salată de sfeclă rasă și verdeață amară cu vinetă balsamică de usturoi

Salata de sfeclă rasă și verdeață amară cu vinaigretă balsamică de usturoi este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de oțet balsamic, radicchio, escarol și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de verdeață amară cu vinetă de Caper, Verdeață amară la grătar cu parmezan ras, și Salată detoxifiantă de păpădie și verdeață amară cu vinetă de tarhon-lămâie.
Instrucțiuni
Amestecați oțetul, usturoiul, muștarul, zahărul și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper într-un blender până când usturoiul este tocat foarte fin. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux lent și amestecați până la emulsionare.
Felie de sfeclă de hârtie-subțire cu slicer.
Aruncați verdeața și sfecla într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi.
* Vinaigrette păstrează, refrigerate, 1 săptămână. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* ; Sfecla poate fi feliată cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă sigilabilă.* Verdele poate fi spălat (dar nu rupt) cu 1 zi înainte și răcit în pungi sigilabile căptușite cu prosoape de hârtie umede.