Salată de sfeclă prăjită cu vinetă de cacao

Salată de sfeclă prăjită cu vinetă de cacao
Salata de sfeclă prăjită cu vinaigret de cacao este o fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 4. O porție conține 531 calorii, 12g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $ 3.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, zahăr, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită cu vinetă de tarhon, Salată de sfeclă prăjită cu vinetă de citrice, și Salată de sfeclă prăjită cu vinetă de usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți sfecla cu amestecul de ulei de măsline, apoi înfășurați-le în folie de aluminiu și aranjați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți până când furculița este fragedă, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în folie. Se taie sfecla și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Împărțiți uniform salata verde, secțiunile portocalii, nucile, brânza de capră, ceapa roșie și sfecla între 4 farfurii de salată. Topiți fiecare salată cu 2 linguri de penițe de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
VerziiVerzii
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Penițe De CacaoPenițe De Cacao
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Stropiți cu vinetă de cacao chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
8
Într-un castron mic, adăugați oțetul, pudra de cacao, zahărul, sarea și piperul și bateți până se omogenizează. Adăugați încet uleiul, amestecând constant, până când este amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista