Salata de sfeclă prăjită cu brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 896 calorii, 19g de proteine, și 73G de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 3.42 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, suc de portocale, brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu brânză albastră, Salată de sfeclă prăjită cu brânză albastră și nuci, și Salată roșie și salată de sfeclă prăjită cu nuci și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați sfecla într-o tigaie, stropiți cu uleiul și condimentați cu sare. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
3
Coaceți aproximativ 1 oră sau până se înmoaie când este străpuns cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Într-o cratiță non-reactivă de 1 litru, la foc mediu-mare, reduceți sucul de mandarină la aproximativ 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mandarine
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați sucul de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6
Se scoate de pe foc și se strecoară cu o sită fină.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Reveniți la cratiță; adăugați suc de lămâie, sare și piper. La foc mediu, reduceți până când amestecul bule și are o consistență asemănătoare siropului. Ar trebui să aveți aproximativ 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se scoate de pe foc și se strecoară din nou.
9
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
10
Adăugați uleiul de măsline. Pune deoparte. (Poate fi păstrat la frigider până la 1 1/2 săptămâni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
11
Când este suficient de rece pentru a manipula, curățați sfecla și feliați-le subțire în runde. Aranjați pe un platou de servire și stropiți cu pansamentul. Într-un castron mare, aruncați spanacul cu pansamentul rămas și așezați spanacul deasupra sfeclei în centrul platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Scoateți pană de brânză albastră din congelator. Folosind o răzătoare microplane, radeți cantitatea dorită peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional