Salată de sfeclă prăjită cu brânză albastră
Salata de sfeclă prăjită cu brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 896 calorii, 19g de proteine, și 73G de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 3.42 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, suc de portocale, brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu brânză albastră, Salată de sfeclă prăjită cu brânză albastră și nuci, și Salată roșie și salată de sfeclă prăjită cu nuci și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați sfecla într-o tigaie, stropiți cu uleiul și condimentați cu sare. Acoperiți cu folie.
Coaceți aproximativ 1 oră sau până se înmoaie când este străpuns cu un cuțit.
Într-o cratiță non-reactivă de 1 litru, la foc mediu-mare, reduceți sucul de mandarină la aproximativ 3/4 cană.
Adăugați sucul de lamaie.
Se scoate de pe foc și se strecoară cu o sită fină.
Reveniți la cratiță; adăugați suc de lămâie, sare și piper. La foc mediu, reduceți până când amestecul bule și are o consistență asemănătoare siropului. Ar trebui să aveți aproximativ 1/4 cană.
Se scoate de pe foc și se strecoară din nou.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Adăugați uleiul de măsline. Pune deoparte. (Poate fi păstrat la frigider până la 1 1/2 săptămâni.)
Când este suficient de rece pentru a manipula, curățați sfecla și feliați-le subțire în runde. Aranjați pe un platou de servire și stropiți cu pansamentul. Într-un castron mare, aruncați spanacul cu pansamentul rămas și așezați spanacul deasupra sfeclei în centrul platoului.
Scoateți pană de brânză albastră din congelator. Folosind o răzătoare microplane, radeți cantitatea dorită peste salată.
Garnisiți cu migdale prăjite.