Salată De Sfeclă-Portocală Prăjită
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete în cutia de rețete, salata prăjită de sfeclă-portocală ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest hor d ' oeuvre are 136 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Salată prăjită de sfeclă și portocale, Salată prăjită de sfeclă și portocale, și Salată de sfeclă prăjită, smochine și portocale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de euro.
Așezați sfecla într-un 11x7-in. vas de copt; adăugați 1 in. de apă. Acoperiți și coaceți 40-45 de minute sau până se înmoaie. Se răcește; curățați, feliați și sferturi de sfeclă.
Într-un castron mare, combinați sfecla și ceapa verde. Într-un castron mic, amestecați oțet, uleiuri, zahăr, sare, curry și piper alb.
Se toarnă peste sfeclă; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider timp de 2 ore.
Împărțiți salata între șase farfurii. Folosind o lingură cu fante, acoperiți cu amestec de sfeclă. Aranjați secțiuni portocalii peste salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Faire la Fete Cremant de Limoux cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Faire la Fete Cremant de Limoux]()
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir