Salată de sfeclă coaptă

Salată de sfeclă coaptă
Salata de sfeclă roșie coaptă este o rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto-ovo, cu 4 porții. Această garnitură are 277 de calorii , 5 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Pentru 1,73 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați miere, apă, nuci și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 78% . Salata de sfeclă roșie coaptă și radicchio , Salata de sfeclă roșie coaptă, smochine și portocale și Salata de sfeclă aurie coaptă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Curățați sfecla roșie și tăiați vârfurile până la 2,5 cm. Înfășurați-o în folie de aluminiu; așezați-o pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Coaceți la 400° timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)
3
Îndepărtați folia; lăsați sfecla să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Într-un bol potrivit pentru cuptorul cu microunde, combinați cartofii dulci cu apa. Acoperiți și încălziți la microunde la foc mare timp de 5-6 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 Bomboane De Mentă, Zdrobite20 Bomboane De Mentă, Zdrobite
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
5
Scurgeți și răciți.
6
Curățați sfecla și tăiați-o în felii mici. Pe patru farfurii de salată, aranjați salata verde, feniculul, sfecla și cartoful dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Presărați cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Amestecați oțetul, apa, mierea, muștarul, usturoiul, sarea și piperul; încorporați treptat uleiul, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Stropiți peste salate.
10
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista