Salată De Sfeclă

Salată De Sfeclă
Salata de sfeclă este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 185 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci, sfeclă aurie, brânză de capră lowfat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), și Salată de sfeclă cu verdeață de sfeclă condimentată marocană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F. Înfășurați fiecare sfeclă în folie. Prăjiți până la moale, aproximativ 1 oră. Se răcește ușor; îndepărtați folia. Frecați pielea; tăiați în pene. Aruncați cu nuci și oțet. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
SfeclăSfeclă
NuciNuci
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Adăugați ulei; aruncă. Împărțiți între 4 farfurii; zdrobiți brânza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Auto
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista