Salată De Rucola Și Piersici Cu Vinetă Cremoasă De Arpagic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de rucola și piersici cu vinaigretă cremoasă de arpagic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 158 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată De Piersici Și Rucola La Grătar Cu Vinetă De Arpagic, Salată Curată De Porc, Piersică Și Rucola Cu Vinetă De Piersici, și Fripturi de arpagic cu salată de rucola.
Instrucțiuni
Spălați piersicile, frecați pentru a îndepărta fuzz.
Tăiați în jumătate; îndepărtați gropile. Felii subțiri de piersici.
Așezați feliile de piersici într-un castron mare.
Adăugați 1/2 lingură suc de lămâie; aruncați.
Bateti 1 1/2 linguri suc de lămâie și ulei de măsline într-un castron mic.
Bateți în smântână, apoi arpagic. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați rucola în castron cu piersici.
Adăugați pansament și aruncați. Condimentați cu mai multă sare și piper, dacă doriți, și serviți.