Salată de rucola și pere cu vinetă de Sherry Dijon
Salata de rucola și pere cu vinetă de Sherry Dijon durează aproximativ 18 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3 și costă 2,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 459 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită rucola, oțet de sherry, jumătăți de nuci și ulei de măsline. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 88%. Încearcă Salată prăjită de pere și șalotă cu vinetă Sherry-Dijon, Patru Salată De Sfeclă Pe Rucola Cu Vinetă De Sherry, și Salată de pere cu slănină și vinetă de vin Sherry-vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați frunzele de rucola într-un castron mediu. Miez și feliați Pera în felii groase de 1/8 inch și adăugați la rucola.
Într-un alt castron mic, amestecați împreună oțet, muștar, ulei de măsline și șalotă. Se condimentează cu sare și piper.
Aruncați rucola și perele cu pansamentul. Împărțiți salata între farfurii și acoperiți cu nucile prăjite.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Cycles Gladiator Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Ciclurile Gladiator Chardonnay]()
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromaticele chiar sar din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe forepalat. Ripe, arome rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine de fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.