Salată De Rucola, Fenicul Și Caise
Salata de rucola, fenicul și caise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 133 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați caise, eșalotă, bulb de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de rucola, fenicul și caise, Salată De Rucola-Fenicul, și Salată de fenicul-rucola.
Instrucțiuni
Bateți oțetul și șalota într-un castron mediu. Treceți treptat în ulei. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Așezați rucola, feniculul feliat și caisele într-un castron mare.
Bateți frunzele de fenicul tocate în pansament.
Stropiți pansamentul peste salată și aruncați pentru a acoperi uniform. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați salata într-un castron mare de servire.
Presărați fisticul și serviți.