Salată de rucola cu slănină și dovlecei de Butternut
Salata de rucola cu slănină și dovlecei de Butternut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 216 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rucola, slănină, piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Squash de Butternut, Arugulan și Quiche de slănină, Salată de dovlecei de Butternut și Rucola, și Dovlecei prăjiți de Butternut, Quinoa și salată de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o tigaie la foc mediu-mare până când o parte din grăsime se face în tigaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați ciuperci; gătiți și amestecați împreună până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 5 minute. Amestecați cuburile de dovlecei în amestecul de slănină; continuați să gătiți până când dovlecelul este fierbinte și slănina crocantă, încă 3 până la 5 minute.
Puneți rucola într-un bol; deasupra cu amestec de slănină, ciuperci și dovlecei.
Presărați brânză de capră peste salată și deasupra cu nuci de pin.
Se presară cu piper negru crăpat.