Salată De Rucola Cu Parmezan Ras, Lămâie Și Ulei De Măsline

Salata de rucola cu parmezan ras, lămâie și ulei de măsline este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți mână generoasă rucola, suc de lămâie, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de rucola și parmezan ras cu vinetă de lămâie, Salată de rucola cu friptură, parmezan ras și vinetă de lămâie, și Salată de rucola sălbatică cu crutoane de usturoi, Parmezan ras și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de salată, combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline extravirgin, sarea și piperul.
Așezați rucola în castron și aruncați cu pansamentul. Folosind un cojitor de legume, radeți foi de parmezan pe salată (după gust).