Salată de rucola cu medalioane de brânză de capră
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de rucola cu medalioane de brânză de capră ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 87 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați până la 3 bușteni ch brânză, coacăze, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată De Rucola Cu Brânză De Capră, Salată De Paste Cu Brânză De Capră Și Rucola, și Salată de rucola cu sfeclă și brânză de capră.
Instrucțiuni
Într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, amestecați nucile des până devin aurii, 3 până la 4 minute.
Adăugați coacăze, amestecați și turnați amestecul într-un castron mic.
Într-un castron larg, amestecați 2 linguri ulei și oțet.
Adăugați frunze de rucola și amestecați pentru a acoperi. Mound porțiuni egale pe plăci de salată.
Se toarnă 1 lingură de ulei în tigaie și se pune la foc mediu-mare.
Se pune brânza în tigaie și se încălzește doar până se încălzește, întorcându-se o dată cu o spatulă largă, 3/4 până la 1 minut în total. Setați o porție de brânză pe fiecare salată.
Se presară cu nuci și coacăze. Condimentează după gust cu sare și piper.