Salată de rucola cu ceapă caramelizată, brânză de capră și nuci confiate
Salata de rucola cu ceapă caramelizată, brânză de capră și nuci confiate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 428 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Rucola Cu Ceapă Caramelizată, Brânză De Capră Și Confiate, fasole verde glazurată cu zahăr brun cu ceapă caramelizată, afine, nuci și brânză de capră, și Salată de sfeclă și brânză de capră cu nuci confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în greletigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Suplimente. Saut până la aur, aproximativ 18 minute.
3
Se ia de pe foc.
4
Se presară cu oțet; se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
1
Combinați primele 4ingrediente într-o altă tigaie mare și grea.Aduceți la fierbere, amestecând. Se fierbe 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
2
Adaugănuci; se amestecă. Aruncați până când siropul formează glazurăpe nuci, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Nuci
3
Transferați piulițele pe foaia de folie și separați rapid piulițele cufurci. Mișto. Face înainte: se poate face 2 hoursahead.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Lăsați să stea la temperatura camerei.
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați cuburi de pâine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Stropitcu ulei, aruncând constant pentru a acoperi uniform. Împrăștiați cuburile într-un singur stratfoaie de copt tăiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Se presara cu sareși piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
5
Coaceți crutoanele până când sunt crocante, amestecând ocazional, aproximativ 15 minutes.DO înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați pe foaie la temperatura camerei.
1
Îndepărtați uleiul și oțetul în micicastron. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Așezați rucola într-un castron foarte mare. Dropin ceapa, se clatina pentru a distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați nuci, crutoane și brânză de capră. Aruncați cusuficient pansament pentru a acoperi ușor.