Salată de roșii și castraveți pentru copii

Salată de roșii și castraveți pentru copii
Salata de roșii și castraveți pentru copii este o vegan farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. O porție conține 300 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați roșii pentru copii, ulei de măsline infuzat cu busuioc, pâine de țară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Roșie de moștenire, busuioc pentru bebeluși și salată de aluat, Salată Ușoară De Roșii Cu Castraveți, și Salată de roșii, ardei și castraveți proaspeți de grădină.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mare, aruncați cubulețele de pâine cu 2 linguri de ulei de măsline de busuioc și condimentați cu sare și piper, după gust. Aranjați pe o foaie de copt și coaceți timp de 5 minute, apoi aruncați cubulețele de pâine și coaceți până devin aurii, încă 3 până la 5 minute. Într-o cratiță mică, la foc mic se adaugă balsamicul și se fierbe până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați roșiile mai mici în jumătate, sferturiți roșiile medii și feliați roșiile mai mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Tăiați castravetele, pe lungime în jumătate, și feliați-l în jumătăți de lună sau tăiați-l în cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
6
Într-un castron mare de servire, amestecați roșiile, castraveții și uleiul rămas și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați cubulețele de pâine și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
8
Stropiți cu balsamicul redus și serviți.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista