Salata de roșii verzi și roșii este o rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto-ovo, cu 18 porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 23 de calorii . Pentru 26 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Mergeți la magazin și cumpărați ceapă, chimen măcinat, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 54% . Rețete similare includ Salată de roșii cherry proaspete cu ceapă roșie, avocado și pimentón , Salată de fasole verde proaspătă și roșii cu dressing cremos de usturoi și Salată de roșii verzi .
Instrucțiuni
1
Într-un borcan cu capac care se închide etanș, combinați uleiul, oțetul, sucul de lămâie, usturoiul, chimenul și piperul; agitați bine. Dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Zahăr Roșu Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Într-un bol mare de salată, combinați roșiile, ceapa și busuiocul. Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, stropiți cu dressing și amestecați pentru a acoperi salata.