Salată de roșii stivuită cu tapenadă de măsline negre și pansament dulce de busuioc

Salată de roșii stivuită cu tapenadă de măsline negre și pansament dulce de busuioc
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Salata de roșii stivuită cu tapenadă de măsline negre și pansament dulce de busuioc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 5.65 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 778 calorii, 21g de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de miere, frunze de busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tapenade ușor de măsline negru (cu o versiune de măsline verde prea!), Salată de ceapă dulce de porumb și roșii la grătar, cu sos proaspăt de busuioc și brânză albastră mărunțită, și Tapenadă verde de măsline, busuioc și migdale.

Instrucțiuni

1
Așezați o felie de roșii pe o farfurie și întindeți-o cu o parte din tapenadă. Apoi așezați o felie de mozzarella deasupra, adăugați câteva frunze de busuioc și terminați cu o altă felie de roșii. Puteți adăuga un alt strat pentru a face Napoleon la fel de mare ca doriti. Se acoperă cu o altă lingură mică de tapenadă și apoi se strecoară pansamentul dulce de busuioc peste roșie și în jurul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2
Garnisiți cu o crenguță de busuioc proaspăt și repetați pentru a face 4 până la 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3
Combinați măslinele, usturoiul, hamsiile și nucile de pin într-un robot de bucătărie și procesați până la neted. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul până la emulsionare. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Bateți împreună oțetul, muștarul Dijon și mierea într-un bol mediu. Se amestecă încet uleiul de măsline până se emulsionează. Condimentează cu sare și piper, după gust, apoi amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista