Salată de roșii sparanghel

Salată de roșii sparanghel
Salata de roșii cu sparanghel ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 întregi are 55 de calorii, 2 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 64 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de sparanghel, oțet de cidru, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de sparanghel și roșii, Salată de sparanghel și roșii și Salată de sparanghel și roșii.

Instrucțiuni

1
Gătiți sparanghelul într-o cantitate mică de apă până când devine crocant, aproximativ 3-4 minute; se scurge si se clateste cu apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)
Ambalaj Fondant Rulat Simplu Gata De UtilizareAmbalaj Fondant Rulat Simplu Gata De Utilizare
2
Se pune intr-un castron mare; se adauga rosiile, ciupercile si ardeiul verde. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pâini Pita (6 Inci), Tăiate La Jumătate și încălzite2 Pâini Pita (6 Inci), Tăiate La Jumătate și încălzite
Cutie) Mix De Risotto AmbalatCutie) Mix De Risotto Ambalat
Pachete Fiecare) Fâșii De Pui De Sud-vest Gata De Utilizare, Tăiate în BucățiPachete Fiecare) Fâșii De Pui De Sud-vest Gata De Utilizare, Tăiate în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De PruneGlazura De Prune
3
Se toarnă peste amestecul de legume; arunca pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Ruinart, Vin. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 89 de dolari.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Revista