Salată De Roșii Calico

Salată De Roșii Calico
Dacă aveți despre 15 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de roșii Calico ar putea fi un super fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Calico, Salată De Porumb Calico, și Salată Rapidă De Calico.

Instrucțiuni

1
Tăiați roșiile, dovleceii și ardeiul galben în 1/2-in. bucăți; puneți într-un castron mare. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ingredientele rămase; merluciu bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
TomateTomate
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
MerluciuMerluciu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă peste legume și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
3
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Coppo Costebianche Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Coppo Costebianche Chardonnay
Coppo Costebianche Chardonnay
Galben paie cu reflexe verzui. Note florale și mere, piersici albe și citrice pe nas. Proaspăt, rotund și plăcut savuros.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista