Salată De Romaine
Salata Romaine durează aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 113 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită oțet balsamic, roșii de struguri, sare și piper și ulei de măsline. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 83%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Romaine, Salată De Romaine, și Salată Romaine La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați salata tocată cu frunze rupte de ierburi proaspete amestecate.
Adăugați câteva roșii de struguri înjumătățite în salată pentru culoare și aruncați cu oțet și ulei, sare și piper, după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay]()
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Culoare fină de aur galben-verde. Fructul opulent, înainte, se manifestă puternic cu arome bogate, de miere de pere și extract de vanilie, cu nuanțe de ierburi proaspete și marțipan. Arome foarte pline, luxuriante dezvăluie integrate, de obicei Carneros, mere coapte și fructe piersic combinate cu elementele picante de vanilie-scorțișoară de stejar. Finisajul este cremos, rotund și prăjit, nici "carry", nici rășinos, stejarul a echilibrat fin fructul puternic. Acesta este un vin cu textură luxoasă, cu extract ridicat; o folie excelentă pentru mâncăruri bogate în pește, pui sărat sau o friptură de vițel.