Reteta Make-Ahead ridiche Fattoush salata ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 2. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 222 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați harissa spice blend, castraveți, sumac măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 95 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată Make-ahead într - un borcan, Faceți Salată De Legume Înainte, și Salată De Salată Înainte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de bucăți de pita cu 1 lingură de ulei și harissa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Harissa
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Transferați pe o foaie mare de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți până când sunt crocante, dar încă puțin masticabile, 7 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Lasă să se răcească.
5
Transferați în recipient etanș.
6
Se amestecă roșiile, pătrunjelul, castraveții, verdeața de ridiche și ridichile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Ridiche
Culese Crengute De Marar
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Se pune într-o strecurătoare mare peste castron.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Vinegretă De Verjuic
8
Se presară cu 1 linguriță de sare și se aruncă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Lăsați legumele să se scurgă timp de 1 oră la temperatura camerei sau acoperiți cu plastic și scurgeți peste noapte la frigider. Între timp, amestecați iaurtul, sucul de lămâie, uleiul de măsline rămas, sumacul, 1/4 linguriță piper negru și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sumac
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Se toarnă în sită cu ochiuri fine set peste castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De Verjuic
11
Lăsați să se scurgă la temperatura camerei timp de 1 oră sau acoperiți cu plastic și scurgeți peste noapte la frigider.
12
Se amestecă împreună legumele, sosul de iaurt și pita prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pansament Cu Iaurt
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
13
Se amestecă unele dintre sucurile de legume scurse dacă sunt prea groase. Mâncați imediat sau împachetați într-un recipient etanș pentru a merge.