Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați salata de M.M., Fris. M. și salată de ridiche cu vinaigretă de muștar. O porție conține 119 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, muștar, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de andive, M. M. și ridichi cu vinaigretă de șampanie, M salată de capră cu brânză de capră și vinaigretă de fenicul-muștar, și Frisincrode, Radicchio și salată de fenicul cu vinetă de muștar.
Instrucțiuni
1
Bateți muștarul, șalota, zahărul, sarea, piperul și oțetul într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Ceapă Eșalotă
Oțet
Piper
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Chiar înainte de servire, aruncați ingredientele salatei cu suficientă vinetă pentru a acoperi și condimenta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinetă
1
·În cazul în care m-ul pe care îl cumpărați are dopuri atașate, veți avea nevoie de 3 uncii înainte de tăiere; dacă cumpărați frunze libere, veți avea nevoie de 1 1/2 uncii.* Verdele poate fi spălat și uscat cu 1 zi înainte, apoi răcit în pungi de plastic sigilate căptușite cu prosoape de hârtie umezite.* Vinaigreta poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.