Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, salata de recoltare de toamnă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 439 calorii, 5g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru 1,91 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Un amestec de unt, sare, jumătăți de pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Salată De Recoltă De Toamnă, Salată De Recoltă De Toamnă, și Salată De Recoltă De Toamnă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați oțetul, uleiul, arpagicul, zahărul, sarea și cayenne; bateți în smântână până se combină bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Oțet
Arpagic
Cremă
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Într-o tigaie mică, topiți untul la foc mediu; se amestecă nucile pecan și zahărul. Gatiti si amestecati pana cand nucile pecan sunt prajite si acoperite cu zahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nuci Pecan
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți pecanii pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Într-un castron mare, combinați feliile de pere, salata verde, nucile pecan și 1/3 cană de vinetă și aruncați pentru a acoperi.
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maison Noir Knock on Wood Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile de pe dealuri din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de coasta de aur a grand crus din Burgundia. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și rău, cu parfum de pepene galben și pere, navigând valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe stelare racy la final.