Salată de recoltare cu vinaigretă de cireșe

Salată de recoltare cu vinaigretă de cireșe
Salata de recoltă cu vinaigretă de cireșe ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. O porție conține 244 de calorii , 5 g de proteine și 14 g de grăsimi . Această rețetă servește 10. Pentru 1,47 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, amestec de primăvară pentru salată verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Cu un scor de lingură de 34% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Salata de fructe Chobani Harvest , Supa de recoltă de toamnă și Cocktailul de 4 iulie RASPBERRY, WHITE & BLUEBERRY FARM TO TABLE din Harvest Spirits .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400°. Spălați sfecla și tăiați blaturile la 1 inch. Înfășurați în folie; se aseaza pe o tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Coaceți 50-60 de minute sau până când se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Îndepărtați folia; se răcește complet. Curățați sfecla și tăiați-le în 1/2 inch. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Într-un castron mare, combinați salata verde, merele, morcovul, roșiile, fasolea, nucile, baconul și sfecla răcită. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru vinaigretă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se serveste cu salata.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate3
Revista