Salată de rață afumată cu Foie Gras și nuci

Salata de rață afumată cu Foie Gras și nuci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 259 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Această rețetă din alimente și vin necesită ulei de măsline, oțet de vin, oțet de sherry și piept de rață. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Foie Gras Au Torchon, și Supă de mazăre cu Foie Gras.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți nucile pe o farfurie de plăcintă și coaceți timp de 6 minute, sau până când sunt parfumate și rumenite.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier.
Într-un castron mare, bateți uleiurile de nucă, măsline și canola cu oțeturile de nucă și sherry.
Se adaugă șalota și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați salata verde și roșiile și aruncați pentru a acoperi.
Umpleți salata pe farfurii și acoperiți cu felii alternante de piept de rață și foie gras.
Presărați foie gras cu sare de mare, garnisiți cu arpagic și serviți.