Salată de Radicchio și andive cu vinaigretă de Pecan
Salata de Radicchio și andive cu vinaigretă de Pecan este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 317 calorii, 3G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână andive belgiene, oțet de sherry, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de Radicchio și andive, Salată de andive și Radicchio, și Salată de Radicchio și andive.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Într-un castron mic amestecați împreună oțet, zahăr, sare și piper după gust.
Bateți uleiul într-un flux lent.Tăiați grosolan nucile pecan și într-o tigaie mică de copt puțin adâncă prăjiți într-un singur strat în mijlocul cuptorului până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, aproximativ 5 minute. Amestecați imediat pecanele fierbinți în vinaigretă.
Separați frunzele de radicchio și rupeți câteva vene albe. Împărțiți frunzele decorativ între 2 farfurii (vezi fotografia, de mai sus). Aruncați orice frunze exterioare decolorate din andive și tăiați două secțiuni de 1 inch din cap. Aranjați fiecare secțiune în centrul frunzelor radicchio. Tăiați subțire andivele rămase, aruncând miezul și presărați peste salate.
Stropiți vinaigreta peste salate.