Salată de Quinoa, porumb și roșii cu ulei infuzat cu arpagic
Salata de Quinoa, porumb și roșii cu ulei infuzat cu arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 176 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă, sare, boabe de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Porumb Cu Roșii Quinoa Kale {Video + Giveaway}, Salată Grecească De Quinoa Infuzată, și Salată de Quinoa tocată cu pansament arpagic-Tahini.
Instrucțiuni
Combinați 1 1/2 căni de apă și quinoa într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute. Puf cu o furculiță.
Combinați quinoa, porumbul, roșiile și pătrunjelul într-un castron mediu.
Combinați uleiul infuzat cu arpagic și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.
Stropiți peste salată; aruncați bine pentru a acoperi.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.