Salată de Quinoa, porumb și roșii cu ulei infuzat cu arpagic
Salata de Quinoa, porumb și roșii cu ulei infuzat cu arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 176 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă, sare, boabe de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Porumb Cu Roșii Quinoa Kale {Video + Giveaway}, Salată Grecească De Quinoa Infuzată, și Salată de Quinoa tocată cu pansament arpagic-Tahini.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 1/2 căni de apă și quinoa într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute. Puf cu o furculiță.
3
Combinați quinoa, porumbul, roșiile și pătrunjelul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pătrunjel
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați uleiul infuzat cu arpagic și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Infuzat
Arpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Stropiți peste salată; aruncați bine pentru a acoperi.